Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 9 mei 2018

Bestuursakkoord ‘De kracht van Apeldoorn’

Het is gelukt, er ligt een nieuw bestuursakkoord voor de raadsperiode 2018- 2022! Met trots heeft D66 Apeldoorn vandaag, op 9 mei, het nieuwe bestuursakkoord mede getekend.

De ondertekening vond plaats nabij het oude theehuis in Park Berg en Bos. Een historische plek die ons herinnert aan de crisisjaren rond 1930. De plek maakt ons duidelijk dat het loont om samen te werken, niet alleen in moeilijke tijden, juist ook wanneer we als Apeldoorn weer wat wind in de zeilen krijgen. Met een constructieve samenwerking is dit bestuursakkoord tot stand gekomen en geeft richting aan het beleid voor de komende raadsperiode.

Iedereen in Apeldoorn moet van de opkomende wind en goede koers mee kunnen profiteren. Sociaal, liberaal én duurzaamheid hebben een duidelijke plek hebben gekregen en zal Apeldoornerse D66-ers aanspreken.

Namens D66 Apeldoorn neemt Mark Sandmann deel aan het college. Met Mark leveren we een ervaren en kundige bestuurder die zijn aandacht o.a. zal richten op Duurzaamheid, Toeristisch toplandschap, Erfgoed en Activering & inkomen.

Met dit Apeldoornse bestuursakkoord wordt opnieuw bewezen dat D66 niet lokaal of landelijk is maar uitgaat van mensen, mensen in onze gemeente, Apeldoorners!

Maarten van Vierssen

Fractievoorzitter D66 Apeldoorn

Het bestuursakkoord lezen? Dat kan hier: https://www.apeldoorn.nl/ter/Actueel/2018/mei/Bestuursakkoord-De-Kracht-van-Apeldoorn-is-ondertekend.html