Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 17 juli 2009

D66 Apeldoorn blij met verlengde openingstijden

De fractie van D66 Apeldoorn is blij dat de gemeente in de maanden mei tot en met augustus de loketten van burgerzaken op donderdag de gehele dag open houdt. De democraten denken dat dit een stap in de goede richting is. De fractie van D66 diende niet lang geleden een initiatiefvoorstel in die erop gericht was de loketten langer te openen om zo Apeldoorners beter van dienst te kunnen zijn.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

Paula Donswijk, fractievoorzitter van D66: “Dat de loketten nu tijdens de vakantieperiode langer open zijn is erg mooi. Gelukkig lijkt het erop dat dit pas de eerste stap is. Mede door ons initiatiefvoorstel heeft de wethouder aangegeven een onderzoek te houden naar wanneer Apeldoorners de loketten open willen zien. Dit zal er als het aan ons ligt toe leiden dat de loketten open zijn wanneer de klant dit wil en mensen niet langer een vrije dag op hoeven te nemen als zij een paspoort op moeten halen.”

De wethouder heeft tijdens de behandeling van het initiatiefvoorstel van D66 beloofd voor de zomer te komen met een voorstel voor structureel langere openingstijden.