Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 19 december 2019

Een vernieuwde fractie aan de slag met de stad

Sinds eind november mag ik leiding geven aan de sociaal-liberale fractie D66 Apeldoorn. Deze ambitie had ik al op termijn, maar is me eerder gegund dan verwacht.

Dit heeft alles te maken met het vertrek van onze gewaardeerde wethouder Mark Sandmann, die we veel dank verschuldigd zijn voor wat hij voor (D66) Apeldoorn heeft betekent. Met Maarten van Vierssen als nieuwe wethouder brengt de D66-fractie een talentvolle bestuurder voort, waar we veel vertrouwen in hebben.

Tijdens de ledenvergadering in november, is de vernieuwde fractie (samen met de vertegenwoordigers, wethouder en fractie-assistent) gepresenteerd. Een fractie bestaande uit twee ervaren krachten (Ahmet en Jeroen), twee ingewerkte (Maria en Robert) en twee nieuwelingen (Gavin en Thomas). Ondersteund door fractie-assistent Andrea Ooms. Een mooie groep met een grote diversiteit aan persoonlijkheden en ervaringen. Ik verwacht dat we met deze groep goed onze lokale sociaal-liberale geluid kunnen laten horen.

Donderdag 19 december 2019 zijn Gavin, Thomas en Maarten door de kersverse burgemeester Ton Heerts geinstalleerd. Graag stellen we de vernieuwde fractie aan u voor op de website.

Wij wensen u tevens fijne feestdagen en een spetterende jaarwisseling toe.

Met progressieve groet,

Robert van Vliet
Fractievoorzitter