Steun ons en help Nederland vooruit

Bob Bishoen

Bestuurslid campagne

Mijn naam is Bob Bishoen, bestuurslid campagne van D66 Apeldoorn.

Waarom D66?
Voor mij zijn educatie, sport, en sociaal liberalisme mooie uitgangspunten die ik graag deel. Onderwijs, en het belang van levenlang leren, is een sterk thema wat vanuit de agenda van D66 permanente aandacht heeft. Ook is het cruciaal dat degenen die het minder makkelijk hebben aandacht krijgen, zodat ook zij kansen hebben zich verder te ontwikkelen. D66 heeft deze thema’s hoog in het vaandel staan, en daar draag ik graag aan bij.

Waarom Apeldoorn?
Afgelopen zomer ben ik van Deventer naar Apeldoorn verhuisd. Het is een mooie omgeving, en de stad leer ik steeds beter kennen. De combinatie van rust, natuur, en gezellige drukte vind ik bijzonder ontspannen.

Favoriete plek
Ik woon in Anklaar en heb alle gemakken in de buurt. Het nieuwe winkelcentrum Anklaar is bijzonder mooi (en terecht genomineerd voor de NRW Jaarprijs!). Mijn favoriete plek is wel het squashcentrum Apeldoorn. Ook de Basic Fit is voor mij op loopafstand – sport is een belangrijk speerpunt van Apeldoorn en is vrijwel op elke hoek van de straat te vinden! Verder zijn de wandelgebieden bij Het Loo en de Apenheul locaties waar ik graag met vrienden ga wandelen.