Steun ons en help Nederland vooruit

Hayo Canter Cremers

Secretaris bestuur

Ik ben Hayo Canter Cremers, secretaris in het afdelingsbestuur

Waarom D66?
D66 heeft veel standpunten waarin ik me kan vinden. Daarnaast kan ik me erg vinden in de internationale oriƫntatie van de partij en in het voorop stellen van de eigen verantwoordelijkheid. Het moet alleen wel gecombineerd zijn met een goed vangnet voor diegenen die om wat reden ook de eigen verantwoordelijkheid niet kunnen dragen.

Waarom Apeldoorn
Sinds de zomer van 2019 woon ik in Apeldoorn. Daarvoor is uitsluitend een praktische reden te geven: in de buurt bij de baan van mijn vrouw. Inmiddels heb ik ervaren dat erg plezierig is te wonen in een stad met een goede treinverbinding met de randstad. De diversiteit aan restaurants zijn we ook erg gaan waarderen.

Studie en Werk
De studie biologie was lang geleden in Leiden. En nog een paar plaatsen. Sinds 1995 ben ik zelfstandig ondernemer. De laatste circa tien jaar organiseer en begeleid ik allerlei projecten, meestal met een duurzaamheidsaspect en iets van biomassa.

Favoriete plek
De Veluwe. Maakt eigenlijk niet zo uit waar. Heb wel mijn bedenkingen bij de maandenlange sluiting van de kroondomeinen.