Steun ons en help Nederland vooruit

Jeroen Slikker

Vice fractievoorzitter

52 jaar

Apeldoorn

Mijn naam is Jeroen Slikker, vice fractievoorzitter voor D66 in Apeldoorn

Waarom D66?

Ik ben lid geworden van D66 omdat D66 destijds voor mij de partij was met een partijleider die durfde te zeggen wat niet de kamerbrede opinie was, juist de toenmalige stellingname sloot erg aan bij mijn persoonlijke ervaringen en gedachten/opvattingen.

Waarom Apeldoorn?

Ik ben in Apeldoorn geboren en opgegroeid. Na wegens studie en werk een periode buiten Apeldoorn gewoond te hebben ben ik weer in Apeldoorn gaan wonen omdat ik hier aan het werk kon gaan. Toen ik niet in Apeldoorn woonde kwam ik graag in de weekenden terug om te genieten van de bossen en het buitenleven.

Werk en studie

In Utrecht heb ik mijn HEAO-opleiding gedaan, een opleiding die mij nu vooral bij de meer cijfermatige onderwerpen tijdens de politieke markt van pas komt. Naast het raadslidmaatschap ben ik werkzaam in het centrum van Apeldoorn in de detailhandel.

Speerpunten

Ik hoop mij de komende tijd extra in te zetten op het gebied van cultuur in de ruime betekenis van dit woord. Niet alleen zijn onze culturele instellingen belangrijk maar ook het verleden van Apeldoorn en de grote culturele verscheidenheid van haar inwoners.

Favoriete plek

Ik vind het heerlijk om de bossen in te gaan, naar het oranjepark of op de fiets door Apeldoorn en omgeving te rijden.

Portefeuilles: Financien en belastingen, Economische zaken/citymarketing, Milieu/afval/water/duurzaamheid, Onderwijs, Sport, Grondzaken, Mobiliteit.
Wijken / dorpen: Beekbergen/Lieren/Loenen, Berg en Bos, Naald, Brink en Orden, Hoenderloo en Kerschoten.

Meer van Jeroen Slikker