Steun ons en help Nederland vooruit

zaterdag 24 juli 2021

Nieuws uit de fractie

Monique van der Plas zal vanaf september als fractievertegenwoordiger in de commissievergaderingen van de politieke markt het woord gaan voeren. Wij zijn heel blij dat D66 hierdoor bij meer onderwerpen acte de présence kan geven en haar standpunten kan inbrengen. Monique zal bij de raadsvergadering van 7 oktober worden beëdigd. Monique zegt zelf: ‘Ik heb met een heel groot groen hart ja gezegd op deze vraag van Bouwien en Dennis’. Alvast gefeliciteerd Monique, we hebben er alle vertrouwen in dat je het D66 geluid krachtig en helder zult laten horen.
De fractie heeft nog meer mooi nieuws. Vanaf 1 augustus zal Elly André het stokje van Andrea Ooms over nemen als onze fractieassistent. De fractieassistent zorgt voor allerlei administratieve zaken t.b.v. de fractie. Binnenkomende emails en uitnodigingen, notulen en agenda van de fractievergadering en onderhoud sociale media.
Elly is 18 jaar en 1e jaars student bestuurskunde. Ze is opgegroeid in Apeldoorn en heeft ambities om via de politiek te werken aan een mooier en kansengelijk Apeldoorn. We zijn hartstikke blij haar bereid te hebben gevonden de fractie op deze manier te komen versterken.