Steun ons en help Nederland vooruit

dinsdag 29 oktober 2019

Wethouder Sandmann legt functie neer

Mark Sandmann heeft aan burgemeester Van Wingerden gemeld dat hij zijn functie als wethouder in Apeldoorn neer legt. Als verklaring hiervoor geeft Mark aan dat hij de verwachtingen van het Plein van de stad niet waar kan maken en daardoor zijn functie niet langer kan uitoefenen. Het bestuur en de fractie betreuren dit enorm en hebben bijgaand persbericht uitgegeven.

Fractievoorzitter Maarten van Vierssen: “Wij vinden het bijzonder jammer dat Mark vertrekt. Wij hebben begrip voor deze moeilijke beslissing. Mark was een voortreffelijk wethouder met veel kennis van zaken en die gaan we enorm missen.”

Afdeling, bestuur en fractie zijn hem dankbaar voor zijn inzet en betreuren het ten zeerste dat hij gemeend heeft deze beslissing te moeten nemen. Bestuur en fractie van D66 Apeldoor beraden zich over de opvolging van Mark Sandmann en verwachten op korte termijn een kandidaat te presenteren.

Klik hier voor het persbericht van D66 Apeldoorn en hier voor het bericht van de Gemeente en hier voor de brief van wethouder Sandmann.